عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک

طحان‌نظیف: سازوکار بررسی بودجه در مجلس کاملا متفاوت با سال‌های قبل خواهد شد

سخنگوی شورای نگهبان از موافقت این شورا با طرح اصلاح سازوکار بودجه‌های سنواتی خبر داد و گفت: با این مصوبه ساز و کار بررسی بودجه و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی کاملاً متفاوت از سال‌های قبل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در گفتگوی تلویزیونی از موافقت شورای نگهبان با طرح اصلاح موادی از آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی درمورد تغییر و اصلاح سازوکار بودجه های سنواتی خبر داد و گفت: در هفته‌های اخیر طرح اصلاح مواد ۱۸۰ و ۱۸۲ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی درباره تغییر و اصلاح سازوکار تصویب بودجه‌های سنواتی جهت اظهارنظر به شورای نگهبان ارسال شده بود و با اشکالات و ابهاماتی مواجه شده بود.

 

وی افزود: در چهارشنبه اخیر، اشکالات شورا در آخرین مرحله مرتفع شد و با بررسی‌هایی که در شورای نگهبان انجام دادیم، این طرح خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

 

طحان نظیف اظهار کرد: براساس این طرح، بودجه کل کشور باید در ۲ بخش و در ۲ مرحله به تفکیک بخش احکام و ارقام و بخش جداول تقدیم مجلس شود. یعنی در ابتدای آبان‌ماه هر سال، قسمت اول بودجه که ماده‌واحده‌ای مشتمل بر احکام مورد نیاز برای اجرای بودجه کشور و صرف منابع عمومی بودجه کشور و همچنین ترازهای عملیاتی سرمایه‌ای و مالی بودجه عمومی دولت است، باید به تصویب مجلس برسد و پس از آنکه این مصوبه به شکل قانون درآمد، مبتنی بر آن قسمت دوم لایحه که شامل ارقام و جداول است به مجلس تقدیم شود.

 

سخنگوی شورای نگهبان در پایان اظهار کرد: لذا باید عرض کنیم که با این مصوبه ساز و کار بررسی بودجه و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی کاملاً متفاوت از سال‌های قبل خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار